Pages

søndag 1. november 2015

Cambodia Day 4 - The one with the quicksand

På den siste dagen vår i Kambodsja leide vi sykler av hostelet vårt. Vi syklet først til et bakeri for å handle inn frokost, og syklet så videre med baguetter i sykkelkurvene og følte oss riktig så franske. Dagen i forveien besøkte Hania en kirke, hvor noen i kirken viste henne et sted som det gikk an å bade. Dette badestedet var målet for sykkelturen vår. I starten var det ikke så helt lett å sykle fordi vi syklet på veier med en del trafikk, men etter hvert løste det seg opp slik at vi fikk hele veien for oss selv. Av det vi har erfart er Kambodsja et veldig flatt land og passer derfor perfekt for sykling. Av de 8 hjulene som var ute på tur, var det bare ett som punkterte. Dette skjedde heldigvis på hjemturen.  
Etter en halvtimes sykling var vi framme ved badestedet. Som bildet over tilsier var det ikke et helt vanlig badested. Det var et kunstig laget basseng som vi ikke helt skjønte hvorfor var der, for ikke å snakke om hva det egentlig var. Vannet var i hvert fall helt hvitt, og da vi badet så det nesten ut som om vi hadde et kvikksand-problem. Selv om bassenget så veldig kunstig ut, var det en veldig fin naturopplevelse. Veiene rundt var mørkerøde, og sammen med de grønne buskene og de hvite sandhaugene som lå rundt minnet det om et scenario fra fremtiden. Det var leire og støpt sement langs hele vannkanten til bassenget, før det plutselig ble kjempedypt. Det at vi ikke kunne se noe som helst av hva som var i vannet skapte en engstelse for diverse dyr, men de Hania pratet med dagen i forveien sa at det ikke var noe farlig der. Så det var en interessant badeopplevelse, men en dukkert var akkurat hva vi trengte på denne varme dagen. 
Det var de siste bildene fra Malaysia-Kambodsja-turen! Livet går sin vante gang i India igjen og vi har så smått begynt å tenke på at det ikke er så alt for lenge til vi skal hjem til Norge. Før den tid skal vi komme oss gjennom eksamenstiden som snart starter, i tillegg til flere reiser som vi legger ut på når semesteret er over i slutten av november. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Copyright @ Travel Journal. Blog Design by KotrynaBassDesign