Pages

mandag 7. desember 2015

Hyderabad var mitt hjem

De siste ukene har vi hatt veldig mye å gjøre, så det har ikke vært tid til å poste noe her. Nå er vi i Goa og har ikke annet på timeplanen enn å ligge på stranden, slappe av og spise god mat. PCen min er ikke like fan av varmen her som meg, så den har ikke tillatt meg å blogge noe. Blog-appen på mobilen har heller ikke fungert, men Ananda sin Mac fungerer enda, så her kommer det endelig et livstegn på denne siden!

På onsdag reiste vi fra Hyderabad. Det var ganske surrealistisk å forlate byen som vi har kalt vårt hjem i 5 måneder. Ingen flere turer på campus, ingen mer hitchhiking til skolen, ingen flere filosofiske innslag fra Ahmet rundt middagsbordet, og ingen flere "Namaste" fra Mithun. Vi har opplevd så mye som vi aldri ville hatt muligheten til om vi ble sittende hjemme i Norge. Vi har blitt kjent med så mange mennesker som virkelig vil bli savnet og som jeg allerede gleder meg til å se igjen. Utveksling i India er den beste ideen vi noen gang har hatt<3

Forrige søndag kom foreldrene til Ananda på besøk til oss. De er de første nordmennene vi har sett siden juli og det var veldig koselig å få dem på besøk. Vi prøvde å få til så mye sightseeing som vi kunne kombinert med siste eksamen og pakking og rydding. Hvis du tror det er vanskelig å få med seg hjem alt man har kjøpt i et land som har så mye fint som India, så kan eg fortelle deg at du har helt rett.
Oppholdet i India er heldigvis ikke over helt enda. Vi skal reise bort og opp og ned og rundt i dette landet før det bærer hjem til jul. Første stopp på den siste reisen er nydelig Goa som vi er i nå. Så drar vi videre til Delhi, Rajasthan og Agra før det hele avsluttes i Bangalore for min del (Ananda blir her litt lengre). Om wi-fi og teknologien tillater det skal jeg prøve å poste mer her, men om det ikke går skal i hvert fall instagram bli oppdatert!

TAKK FOR ALT, HYDERABAD <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Copyright @ Travel Journal. Blog Design by KotrynaBassDesign