Pages

fredag 16. oktober 2015

Uke 42

Denne uken har i det store og det hele blitt dedikert til essayskriving. Vi må være ferdig med et 4000 ord langt essay innen tirsdag, og av en aller annen grunn har vi utsatt det alt for lenge med å komme oss i gang. Det er så mye annet i India som frister mer enn skole. Så i det siste har vi ikke hatt tid til de store aktivitetene, men dette er noe av det som har skjedd i uke 42:

Søndag:
På søndag arrangerte vi vår egen European-night hvor de 5 av oss på semesterprogrammet som ikke er amerikanere dro til the Chocolate Room for å hygge oss i det europeiske selskap (to norske, en polsk, en nederlandsk og en finsk). Vi tok også med oss to tyskere som ikke bor på samme sted som oss, men som spiser på hostelet vårt fordi maten her er nammi. Det ble en interessant kveld språkmessig, for selv om det gikk mest i engelsk prater jo jeg og Ananda norsk sammen, Tuukka (finsk) forstår svensk og derfor også litt norsk, alle utenom Tuukka kan mer eller mindre tysk, i tillegg til at de fleste har vært innom hindi og liker å bruke hindi ordene så ofte vi kan. Vi snakker språkconfusion level achtundachtzich.
Mandag:
Det blir mørkt ute før klokken sju på kvelden her, og på muren rundt hostelet vårt dukker det da opp skygger fra en av gatelyktene som gjør grafittien på veggen enda mer fancy. På dagen er det bare noen random fugler som er malt på veggen, men når gatelykten kommer på havner skyggen fra trærne perfekt inn mellom fuglene slik at det ser ut som om de sitter på en gren. Så denne kunsten passerte vi på en mandagstur på vei til den lille butikken som ligger rett over gata fra hostelet vårt.
Tirsdag:
Som alle andre tirsdager dro vi også denne dagen til forelesning i International Political Economy. Det som gjorde at denne timen skilte seg ut fra andre timer dit var at det denne gangen kom en hund som fulgte etter oss inn i Social Science bygget og helt inn i klasserommet. Den forsvant ut før foreleseren kom, men kom tassende inn igjen midt under forelesningen.
Onsdag:
Samtidig som vi skriver essay må vi sjonglere det med andre lekser i tillegg. Onsdagsleksen i hindi var å skrive 100 ord om barndommen vår. मैं बजना में सेब रस पीती हूँ. Det tar mye tid å lære seg hindi, men hvor kult er det ikke at vi nå kan lese og skrive på et helt nytt skriftsspråk?
Torsdag:
På torsdag så vi solnedgangen fra taket. Det var noe spesielt med skyene den dagen som gjorde at solen ble en knall rosa ball rett før den gikk ned.
Fredag:
På fredager har vi ikke skole, så vi hadde hele dagen på oss til å skrive essay. Noen pauser måtte vi selvsagt ha, og to av dem ble tilbragt over gaten hvor de selger chai for 1kr koppen <3
Lørdag: 
Klokken er 12 i India nå. Jeg og Tanvi (datteren til ei av de som bor her og som er alle studentenes ekstralillesøster) har vært på taket hvor vi fant en død bille som glinset i alle regnbuens farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Copyright @ Travel Journal. Blog Design by KotrynaBassDesign