Pages

søndag 4. oktober 2015

Charminar og Laad Bazar igjen

I går dro jeg, Ananda, Rachael, M'ghan, Braydon, Inez og Viviana til gamlebyen for å dra på Laad Bazar igjen. Været var helt strålende da vi dro fra universitetet, men selv om jeg er vestlending har jeg visst ikke lært at været kan snu og at man alltid må ha med seg paraply. For da vi gikk nedover gatene i gamlebyen skyet det til og plutselig begynte det å pøse ned. Vi søkte ly for regnet oppe i Charminar hvor vi kunne stå under tak og speide utover gatene hvor regnet plasket ned. For å komme seg opp og ned av Charminar må man gå gjennom en trang vindeltrapp på 54 trappetrinn, og da vi var på vei ned igjen hadde regnet gjort trappene om til en elv! Noe med dreneringen i det 400 år gamle bygget gjorde at vannet fosset nedover trappetrinnene og gjorde dem kjempeglatte, men vi kom oss uskadde ned!
Vi pleier å haike for å komme oss til Main Gate på campus. Vanligvis er det scootere vi haiker med, men denne gangen møtte vi en liten lastebil som hadde plass til alle 7 på lasteplanet sitt. 
Her står vi og venter på bussen og spiser custard apple som er en vanlig frukt som selges overalt her. Planen vår om å ta bussen måtte byttes ut med uber-taxi da bussen aldri kom.
De svarte flekkene i treet der er flaggermus!
Det tar ganske lang tid å komme seg til gamlebyen fordi denne byen er veldig stor og full av trafikk. Så da vi kom fram var det på tide med lunsj! Hyderabad er kjent for biriyani så det var det som stod på menyen i dag. Jeg kan helt ærlig si at det er noe av det beste jeg har spist i hele mitt liv. Og hva det kostet? 17 kroner og 28 øre. 
Vi vurderte å kjøpe matchende fløyelsbukser med leopardmønster, men lot det være for denne gang. 
Hyderabad kalles for the Pearl City og er kjent for perler og armbånd. De fleste butikkene på Laad Bazar selger derfor hovedsakelig dette. Butikkveggene glitrer fra topp til tå av armbånd i alle slags farger. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Copyright @ Travel Journal. Blog Design by KotrynaBassDesign