Pages

fredag 30. oktober 2015

Cambodia Day 2 - The one with Angkor Wat

Dag nummer 2 i Siem Reap startet tidlig. Klokken 04.15 ringte alarmen for at vi skulle få med oss soloppgangen over Angkor Wat. Noen soloppgang ble det likevel ikke på oss ettersom det var overskyet denne morgenkvisten. Men fint var det uansett!

Angkor Wat er en tempelby fra 1100-tallet som i dag bare er ruiner, men det er likevel en veldig populær turistattraksjon. Det er verdens største religiøse monument og er med god grunn på UNESCO sin verdensarvliste. Området for Angkor Wat er på hele 400 kvadratkilometer, så 1 dag der er langt i fra nok til å se alt. Vi følte likevel at vi fikk sett det viktigste, selv om vi gjerne skulle hatt mer tid der. Jeg tok nærmere 1000 bilder denne dagen, og her er noen av dem:
Overalt på Angkor Wat var det selgere som solgte drikke og frukt i kule former og fasonger! 
Ananda fikk fullført turist-looken da hun glemte nettet sitt hjemme i India og måtte kjøpe et nytt i Malaysia. WE <3 MALAYSIA. 
Denne tuk-tuken var vår transport for dagen. Vognen veltet bare én gang. 
Superbratte trapper + skjørt = vanskelig, men overkommelig. 
"Ananda, stikk hodet ut av vogna og smil"
Bevis på at det var en veldig varm dag: Asfalten smeltet. Jeg klarte selvsagt å tråkke i det og har nå en fin ekstra såle av asfalt under den høyre skoen min. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Copyright @ Travel Journal. Blog Design by KotrynaBassDesign