Pages

torsdag 10. september 2015

Lonely Planet Walking Tour

Ettersom vi ikke hadde så mye peiling på Mumbai før vi dro dit, gjorde vi det enhver turist ville gjort. Vi fulgte Lonley Planet sin reiseguide til punkt og prikke. Så den første dagen vår i storbyen startet vi med en Walking Tour som skulle ta oss forbi arkitekturen fra kolonitiden på 1800-tallet.
Først dro vi til Chhatrapati Shivaji Terminus som er en av Indias mest travle togstasjoner. Bygget i seg selv ser helt fantastisk ut og er på UNESCO sin verdensarvliste. 
St. Thomas' Cathedral er Mumbai sin første anglikanske kirke.
Like ved St. Thomas' Cathedral ligger Horniman Circle som er en liten botanisk hage hvor mange av de lokale tok ettermiddagshvilen sin. 
Town Hall ligger rett ved den botaniske hagen. Det er en av Mumbais eldste kolonibygninger og fungerer i dag som et bibliotek. 
Dette er Keneseth Eliyahoo Synagogen som skiller seg fra alle de andre bygningene med sin lyse blåfarge.
Vi var også innom Chhatrapati Shivaji Maharaj Vastu Sangrahalaya Museum. 
Walking Touren ble avsluttet ved Gateway of India. Gateway of India ligger ut mot havnen i Mumbai og ble bygget i anledning King George V sitt besøk til byen i 1911. 
Ved Gateway of India fikk vi kjenne litt på livet som kjendis. Det var så mange som ville ta bilder med oss at vi på et tidspunkt vurderte å informere dem om at det var Gatewayen og ikke oss som var attraksjonen her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Copyright @ Travel Journal. Blog Design by KotrynaBassDesign