Pages

tirsdag 22. september 2015

#GOALIFE

Goa var helt fantastisk fint! Etter å ha vært i et land i over 80 dager hvor gradestokken bikker 30 hver eneste dag, var det på tide at vi kom oss til et sted med mulighet for å bade. Vi leide scootere slik at det skulle bli enklere å komme oss rundt på strender, spisesteder, shoppingsteder og sightseeing. Det var en veldig fin måte å se steder på, siden man får med seg mye mer av omgivelsene fra et scootersete enn fra en bil. Det å slippe nordmenn og amerikanere som så vidt har kjørt scootere før ut i den indiske trafikken høres kanskje ikke ut som den beste ideen, men veiene i Goa er ikke like traffikerte som andre steder i India, så det gikk heldigvis fint!
Den første dagen vår i Goa spiste vi frokost på Budda Tree, og det ble et favorittsted for frokost. Litt fordi det var det eneste stedet vi fant wi-fi, men også fordi de hadde den beste kaffen vi har smakt siden vi kom til India. Og de hadde nutellabananpannekaker<3
De første dagene kjørte vi bare rundt på scooterene våre for å se på naturen, strendene og områdene rundt hostelet vårt. 
Goa er mye grønnere enn vi er vant med i Hyderabad.
En stor favoritt blant hele reisegjengen var the Burger Factory. Restauranten åpnet samme dag som vi ankom Goa, og vi endte med å spise middag der 3/4 dager. Selv veggisandelen av reisefølget var storfornøyde ettersom de hadde hele 4 forskjellige veggisburgere, og de VAR SÅ GODE.
 M'ghan og Rachael fikk en tigger mellom seg under middagen. 
Alle som skal til Goa må dra på the Burger Factory.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Copyright @ Travel Journal. Blog Design by KotrynaBassDesign