Pages

lørdag 12. september 2015

Elephanta Island

Ved å ta en 1 times båttur over det brune vannet fra Gateway of India, kommer man til Elephanta Island. Elephanta Island høres naturlig nok ut som en øy med elefanter, men det er faktisk ikke en eneste elefant der. Øyen kalles for Elephanta Island fordi det tidligere var en stor elefantformet stein ved havnen der, men den kollapset i 1814. Øyen har likevel beholdt navnet sitt, og det er et veldig fint sted som turister drar til på grunn av de gamle templene og hulene som er der.
Dagen vi besøkte øyen var det knall blå himmel og helt ekstremt varmt. Jeg tror det er det varmeste jeg har følt meg noen gang, og det at det var mange trappetrinn som måtte bestiges for å komme fram til hulene gjorde det ikke noe bedre. Så da vi gikk forbi en salgsbod som solgte solhatter og vifter var vi helt nødt til å kjøpe hver vår, og prøve å la være å bryte ut i latter over hvor rare vi følte oss.
Hashtag turist.
Hulene var fulle av slike utskjæringer.
All forurensningen i Mumbai gjorde at vi bare så vidt kunne se over til byen fra Elephanta Island.
Som de nordmennene vi er hadde vi tatt med oss matpakke på denne turen. Det viste seg riktignok å ikke være så greit å få spist denne matpakken, for selv om det ikke var noen elefanter på øyen, var det mange andre dyr. Vi fant ikke noe sted ved hulene vi kunne sette oss ned uten å bli omringet av hunder eller apekatter, så matpakken måtte vente til nedturen hvor vi fant en liten resturant å sitte på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Copyright @ Travel Journal. Blog Design by KotrynaBassDesign