Pages

søndag 9. august 2015

Shilparamam


I Hyderabad er det et eget område midt i byen som er satt av til markeder. For en liten inngangspris kommer man inn på området hvor de selger mange typiske india-varer. Tepper, smykker, skjerf, vesker og sko i alle tenkelige farger og kombinasjoner. Vi begynner å komme inn i prute gamet her nå og endte opp med å kjøpe så masse fint! Ananda kjøpte et bord (!), for å nevne noe. Hvordan vi skal få med oss alt hjem til Norge er et mysterium vi har tenkt til å løse i løpet av høsten.
De selger utrolig mange fine skjerf her, og da vi møtte verdens hyggeligste selger var vi ikke vanskelige å overtale. De fleste selgerne er veldig pågående, men skjerfselgeren Zobi hadde en litt annen strategi som vi foretrekker mye mer. Han var bare tvers gjennom hyggelig! Vi ble sittende i nærmere en time på gulvet i butikken hans omringet av skjerf, mens han viste og fortalte oss om både seg selv, India og skjerfene. Og som på de fleste stedene i India, tilbød han oss chai.

1 kommentar:

  1. Hei på dere! Da har jeg opprettet Google konto for å kommentere😄kjempe spennende med bilder og tekst! Spent på dette bordet til Ananda😄

    SvarSlett

Copyright @ Travel Journal. Blog Design by KotrynaBassDesign