Pages

torsdag 27. august 2015

Aktivismen

Det er ikke mulig å gå rundt på campus uten å legge merke til at den politiske aktivismen blant studentene er stor. Hvor hen vi går ser vi bannere, plakater, tagging og flagg med ulike budskap. Det er spesielt mange nå som retter seg mot "freshers" i et forsøk på å rekruttere de nye elevene til organisasjonene.
Demonstrasjoner skjer flere ganger i uka, og det hender at forelesninger blir avlyst fordi det skal være en studentdemonstrasjon. På vei til hindi-time i går møtte vi på en stor oppsamling av busser og folk som var samlet i ett av de store veikryssene på campus. Siden campus er så stor er det busser som kjører rundt for å få studentene til forelesning, men de er a l d r i på tiden, og det var dette studentene demonstrerte for i går. De stilte seg opp i veikrysset og stoppet alt av biler og busser som skulle forbi mens de ropte slagord på hindi som vi ikke forstod, bortsett fra ordene "socialism" og "capitalism".
Slike søppelbøtter henger rundt overalt, men det ligger likevel mye søppel rundtomkring. Selv rett under søppelbøttene ligger det brukte chai-kopper som ikke har klart å finne veien oppi bøtta. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Copyright @ Travel Journal. Blog Design by KotrynaBassDesign