Pages

lørdag 18. juli 2015

Welcome to the jungle

De siste dagene har i stor grad vært viet til det indiske byråkratiet. Det er utrolig mye papirarbeid vi må gjennom for å registrere at vi skal være her så lenge som vi skal, men på mandag skal vi på politistasjonen for den (forhåpentligvis) siste registreringen.
Nå som vi har vært her noen dager har vi fått sett oss litt rundt på universitetet, men det tar sin tid å bli kjent med stedet for det er kjempestort! Det ligger på et naturreservat og består derfor av mye jungel og dyreliv. Veldig fint med et så bredt fugleliv, men vi prøver å ikke tenke for mye på de 40 ulike artene av slanger som finnes her, hvorav kobra er den mest vanlige. Campusen på universitetet i Hyderabad er med andre ord ikke sammenlignbar med campusen til universitetet i Oslo!

I dag tok vi turen til Mushroom Rocks som er steinformasjoner som er typisk for området rundt Hyderabad. Mushroom Rocks ligger på campus, men det er 5 km fra hostellet vårt og ut dit (sier litt om hvor stor campusen er). Til tross for mange varmegrader og at øynene konstant var på leting etter alt som kunne minne om slanger, var det en skikkelig fin tur!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Copyright @ Travel Journal. Blog Design by KotrynaBassDesign